Креативна работилница - фото галерија

Фотографии од денешната (12.04) креативна работилница со најмладите...

Kids Park - официјално отворање

Погледнете како се забавувавме за време на официјалното отворање на...

Креативни Велигденски работилници

Велигденски креативни работилници 12 и 13 Април 2014 (сабота и недела...

Отворен ден - Kids Park

Фото галерија од отворениот ден во игротеката Kids Park на третиот...

ДНА Анни Фарм

Промоција во ДНА Анни Фарм аптека.

...

Kids Store намалување

Финално сезонско намалување во Kids Store.

...

dm Понуда

Одберете подарок во dm

...

Попуст во Office Plus

Од 3 до 9 март попуст во Office Plus.

...

Погледнете го целиот асортиман на попусти и понуди во Capitol Mall

Настани во Capitol Mall

14 Апр

Креативни работилници

Креативни работилници за најмладите!

...
21 Мар

Отворање на Burger King

Burger Kingво отвора во Capitol Mall!

...

Продавници во Capitol Mall